Zemppi Areena oy laajentaa liiketoimintaansa ostamalla SK Motio Finland Oy:n

Yrityskaupan myötä asiakkaille tarjolla kokonaisvaltaisempia palveluja
Julkaistu 3.6.2016

Zemppi Areena Oy on ostanut tänään 3.6.2016 tehdyllä kaupalla koko SK Motio Finland Oy:n osakekannan. Jatkossa tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä monipuolisempia palveluja urheilullisten ja ulkourheilullisten asioiden kehittämiseksi.

SK Motio Finland Oy on 2013 toimintansa aloittanut seuratoiminnan kehittämispalvelujen uranuurtaja Suomessa. Motion asiantuntijat ovat toimineet useissa kymmenissä seura-, liiga- ja liittotason kehittämisprojekteissa ja auttaneet asiakkaitaan löytämään uusia keinoja toimia alati muuttuvassa toimintakentässä. Pääpaino kehittämisprojekteissa on ollut myynnin, markkinoinnin ja varainhankinnan kehittämisessä.

Zemppi Areena Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaat harjoitus- ja tapahtumapuitteet urheiluseuroille ja tapahtumajärjestäjille. Toiminnassa korostuu sekä liikunnan että kulttuurin edistäminen. Seuroille ja joukkueille Zemppi Areena tarjoaa pohjoisen alueen parhaat olosuhteet ja tapahtumajärjestäjille erinomaiset edellytykset järjestää maailmanluokan tapahtumia. Areenan yleisökapasiteetti tulee mahdollisesti olemaan jopa 1500 henkeä. Zemppi Areenan myötä sisäpalloilu- ja tapahtumaolosuhteet siirtyvät täysin uudelle tasolle Oulun seudulla.

– Olemme Motiolla jo pitempään pohtineet mahdollisuutta tarjota asiakkaillemme tukea myös urheilullisen puolen kehittämiseen. Nyt tehdyn yrityskaupan myötä voimme tarjota koulutus-, kehittämis- ja konsultointipalvelujen lisäksi apua harjoitusleirien, tapahtumien ja vaikkapa testileirien muodossa. Monessa projektissa urheilullisen puolen kehittämisen tarve on noussut vahvasti esille ja nyt on olemassa ratkaisu niihinkin haasteisiin. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Nyt on todella hyvä fiilis, toteaa Motion toinen perustaja Vesa Karjalainen.

– Olemme rummuttaneet, että haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin vain harjoituspuitteet. Motion ostaminen on osa strategista suunnitelmaamme palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Motion kautta saamme valtavasti lisää osaamista tuotteistamiseen ja konseptointiin sekä hyvinvointipalveluiden kehittämiseen. Olemme jo rakentaneet Motion kanssa asiakasseuroillemme ensi vuonna starttaavan Zemppi Seurakehittämisohjelman. Kyseessä on varmasti ainutlaatuinen lisäpalvelu koko Suomenkin mittakaavassa. Lisäksi yrityksille on luotu mm. Zemppi Hyvinvointiohjelma työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi, kertoo Zemppi Areenan liiketoimintavastaava Timo Eskelinen.

Molempien yritysten toimistot sijoittuvat Kempeleessä tammikuussa 2017 toimintansa aloittavaan monitoimikeskukseen.

Lisätietoja antavat mielellään,

SK Motio Finland Oy
Vesa Karjalainen
0400 274 168
vesa@motiofinland.fi
www.motiofinland.fi
www.facebook.com/motiofinland

Zemppi Areena Oy
Timo Eskelinen
050 310 1141
timo@zemppiareena.fi
www.zemppiareena.fi
www.facebook.com/zemppiareena