INNOSTAVA JA TOIMINNALLINEN LAJIBOOLI

TIIMITUOKIOT

Tiimituokiot on työyhteisön ryhmäytymistä tukevaa hauskaa yhdessä tekemistä. Toiminta sisältää erilaisia ongelmanratkaisu ja yhteistoimintatehtäviä, joista selvitään vain puhaltamalla yhteen hiileen. Nostattaa yhteisösi tiimihengen uudelle tasolle ja sopii varmasti kaikille. Nokkelat ohjaajamme keksivät alati uusia tehtäviä, joten näistä tiimisi ei ole vielä kuullutkaan! Erityisen hyvä aktiviteetti uudelle tiimille! Aktiviteetti voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona, toteutettavissa ympäri vuoden. Kesto 1-2 h.

KARAOKE-KUNKKU

Laulattaako? Karaoke-Kunkku sopii ajanvietteeksi esimerkiksi virkistyspäivän iltaohjelmaan. Kunkkukisaa ei toki tarvitse hoilata koko areenalle vaan käytössänne on yksityiskabinetti. Oiva aktiviteetti myös synttäri- tai polttariporukoille.  Ohjelman voi yhdistää liikunnallisiin aktiviteetteihin tai vaikkapa saunailtaan.

SISÄPYÖRÄBAILUT

Sisäpyöräily eli Spinning on loistava aerobinen treenimuoto, jossa ohjaajan opastuksella poljetaan pyörillä välillä ylämäkiin vastuksia käyttäen ja välillä alamäkiin palautellen ilman vastuksia. Spinning sopii hyvin kaiken tasoisille treenaajille, sillä vastuksen ja rasittavuuden säätö onnistuu helposti. Työyhteisöille suunniteltu sisäpyöräbailu ei olekaan mikä tahansa spinningtunti, vaan ajankohtaisilla teemoilla höystetty hauska aktiviteetti, johon sopii osallistua pieni pilke silmäkulmassa. Hauskuudestaan huolimatta sisäpyöräily kehittää tehokkaasti peruskestävyyttä ja voimistaa alaraajalihaksia. Liikuntamuotona Spinning sopii kaikille, sillä se on myös nivelystävällinen laji. Tule kokeilemaan ja ihastu! Aktiviteetin kesto 1h.

TANSSITTAAKO

Haluatteko kokeilla tanssillista liikuntaa? Tanssittaako on helppo ja hikinen aktiviteetti, joka yhdistelee tuttuja tanssilajeja ja erilaisia tanssitunteja poimien tietenkin kaikista parhaat ja hauskimmat jutut. Musiikkia laidasta laitaan, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tämä on niin mukavaa, että ette edes huomaa kuntoilevanne. Ette tarvitse aiempaa tanssitaustaa, vaan riittää, että heittäydytte musiikin vietäväksi. Aktiviteetin kesto 1h.

KUNTONYRKKEILY

Niskat ja hartiat jumissa? Me voimme auttaa! Kuntonyrkkeilyssä työskennellään aktiivisesti koko keholla; lyönti- ja väistöliikkeet sekä jalkatyöskentely kuormittavat kehoa monipuolisesti. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, nyrkkeilyosuuksista sekä lihaskuntoharjoitteista. Kuntonyrkkeily on tehokas laji, joka sopii kaikille! Aktiviteetin kesto 1h.

KAHVIS

Kahvakuula on oiva laji esimerkiksi toteutettavaksi työpaikkaliikuntana, liikkeet opetellaan ohjatusti. Mukaan aktiviteetista saat ohjelman, joka soveltuu esimerkiksi työpaikan taukoliikunnaksi. Kahvakuula on tehokasta ja monipuolista lihaskuntoharjoittelua. Kahvakuulaharjoittelu treenaa koko kehoa ja nostaa sykettä. Ohjaaja opastaa sinut oikeaan tekniikkaan, joten et tarvitse aiempaa kuulailukokemusta. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten kahvakuulatunti sopii loistavasti kaikille! Aktiviteetin kesto 1h.

LEPPOSAT JA RENNOT

Kaipaatteko keinoja palautumiseen työpäivän aikana? Työelämä on kiireistä, joten välillä on hyvä ottaa aikaa rentoutumiselle. Lepposat ja rennot alta löydät Joogaa, Pilatesta, Huoltoa keholle ja Ole läsnä aktiviteetit. Huolla kehoa ja mieltä tunnelmallisilla tunneilla ja vapauta esimerkiksi päätetyöstä aiheutuneet jumit ammattitaitoisten ohjaajien avulla. Aktiviteetti vaihtoehtona myös hierontaa, mikäs sen rennompaa? Näistä aktiviteeteista saat aina mukaan työpaikallesi keinoja tukea ja parantaa jaksamistasi työssä ja vapaa-ajalla.

HUOLTOA KEHOLLE

Kehoa huoltavalla tunnilla keskitytään edistämään lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia. Kehonhuollossa mieli lepää ja kiire on poissa! Aktiviteetti on temmoltaan rauhallinen, sykkeiltään maltillinen ja teknisesti helppo. Kehonhuollon painopistettä voidaan muokata työyhteisönne tarpeiden mukaiseksi esimerkiksi päätetyötä tekevän niskahartia-seutuun keskittyen. Kehonhuolto aktiviteetissa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kehonhuollon mahdollisuuksiin. Välineenä voi olla esimerkiksi tehokas jumppakeppi tai vaikkapa foamroll eli putkirulla. Kehonhuolto sopii ja on jopa suotavaa ihan kaikille. Aktiviteetin kesto 1h.

OLE LÄSNÄ

Pätkiikö muisti ja koko ajan on kiire? Jättäkää hetkeksi arjen kiireet ja opetelkaa läsnäolon taitoja! Miltä kuulostasi esimerkiksi rentoutus suklaata syöden? Aktiviteetin aikana opitte helppoja harjoituksia vietäväksi arkeen ja työpäivään. Harjoitukset auttavat katkaisemaan työkiireet ja parantamaan työn tehokkuutta. Rauhallinen aktiviteetti kynttilän valossa, joka sopii kaikille. Työyhteisösi on varmasti ansainnut oman rauhallisen hetkensä. Aktiviteetin kesto 1h.

JOOGA

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava lempeä aktiviteetti, jossa arjen kiireet unhoittuvat. Rauhallinen aktiviteetti kynttilän valossa on mukava ja voimaannuttava kokemus työyhteisöllesi. Jooga koostuu rentoutusosioista sekä Asanoista eli joogaliikkeistä ja asennoista. Tunti sopii kaikille. Aktiviteetin kesto 1h.

OLUT- TAI SKUMPPAJOOGA

Kehon ja mielen hyvinvointia lisäävä yoga -vaikutteinen tunti skumppalasin kanssa toteutettuna, pilke silmäkulmassa. Tunti keskittyy rentoutumiseen ja lempeään liikkuvuuden lisäämiseen.

HIERONTA

Easymoven ammattilaiset tekevät napakan niskahartia-seudun hieronnan aktiviteettina virkistyspäiväänne. Saat myös vinkkejä niskahartia-seudun huoltoon. Aktiviteetin aikana opit tekemään nopean niskahartia-seudun rentoutuksen, jota voit hyödyntää arjessa. Mikäs tämän rennompaa ja hyödyllisempää! Aktiviteetin kesto 1h.

PILATES

Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka. Pilates on rauhallinen ja lempeä harjoitusmuoto. Aktiviteetissa keskitytään mm. ryhtiin, tasapainoon, hengitykseen ja kehonhahmotukseen. Pilates lisää koordinaatiokykyä, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta sekä vahvistaa kehon syviä lihaksia -erityisesti keskivartalon syviä lihaksia. Pilates sopii kaikille ja aktiviteetti on kestoltaan 1h.

LUONTOLIIKETTÄ

Täältä löytyvät luontoaktiviteetti vaihtoehdot Kempeleen huikeissa maisemissa. Kempeleestä löytyvät mahtavat puitteet luonnossa liikkumiselle. Tutustu luontoliikettä vaihtoehtoihin ja valitse oma lumoava luontoaktiviteettisi valikoimastamme. Luontoaktiviteeteista löytyvät mm. frisbeegolf, lumikenkäily, retket, läsnäoloa luonnosta aktiviteetti, fatbike ja Köykkyrin Kuningas, jossa hyödynnetään Kempeleen kuuluisia portaita.

FRISBEEGOLF

Kempeleestä löytyy kahdeksantoista väyläinen frisbeegolf -rata. Aktiviteetti sisältää tekniikkaopastuksen sekä ohjatun pelin väylillä. Tähän aktiviteettiin voit yhdistää nokipannu kahvittelut ja talviaikaan väylille voi mennä myös lumikenkäillen. Aktiviteetti sopii kaikille ja on toteutettavissa ympäri vuoden. Kesto 1-1,5 h.

KÖYKKYRIN KUNINGAS

Valloita Köykkyrin kuuluisat portaat! Tässä aktiviteetissa opit turvallisen ja kehittävän tavan toteuttaa toiminnallista harjoittelua. Tämä on hauskaa ja hiki on taattu! Ohjaajamme suunnittelevat harjoitteet kaikille sopivaksi kunnosta tai taidoista riippumatta. Köykkyrin Kuningas ei todellakaan ole pelkkää perus porrastreeniä, vaan mukana on aina jotain extraa. Aktiviteetin kesto 1- 1,5 h.

LÄSNÄOLOA LUONNOSTA

Tässä aktiviteetissa hyödynnetään luonnon rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus. Kiireetön ilmapiiri ja yhdessä tekeminen ovat tämän aktiviteetin avainsanat. Kevyttä liikuntaa ja yhteistoiminnallisia tehtäviä Kempeleen Köykkyrin kauniissa maisemissa. Löydä luonnossa liikkumisen mahdollisuudet ja saat varmasti viemisiä myös arkeen. Tämä aktiviteetti sopii kaikille ja sisältää nokipannukahvit. Kesto 1,5 h.

PÄIVÄRETKET

Kempeleestä löytyy useita eri mittaisia retkeilyreittejä. Ohjatut retket sisältävät tulistelut nuotiolla ja makkaranpaiston. Reittivaihtoehdot ovat 1 km, 4 km ja 5,3 km. Retkellä voidaan toiveidenne mukaan toteuttaa myös erä- ja luontotaitoihin liittyviä tehtäviä. Talviaikaan matka taittuu kätevästi lumikenkäillen. Aktiviteetti sopii kaikille ja on toteutettavissa ympäri vuoden. 1-4 h valintanne mukaan.

FATBIKE

Lähdetäänkö tutustumaan Kempeleen maastoihin fatbike pyöräillen? Fatbike-pyörä, tai tutummin läskipyörä, kuljettaa työyhteisösi vaikkapa nokipannukahvien ääreen, sinun tarvitsee vain polkea. Aktiviteetti sisältää ohjauksen maastopyöräilyn saloihin. Mukava aktiviteetti, josta voit saada vaikka kipinän työmatkapyöräilyn aloittamiseen. Tämäkin aktiviteetti sopii kaikille ja on toteutettavissa ympäri vuoden. Kesto 1-2 h valintanne mukaan.

SAUVAKÄVELY

Ohjatut sauvakävelyretket sisältävät opastuksen sauvakävelyn tekniikkaan sekä sopiviin oheisharjoituksiin. Voidaan toteuttaa Kempeleessä tai yrityksen lähimaastossa. Kesto 1h.

LUMIKENKÄILY

Ohjatut lumikenkäilyretket sisältävät opastuksen lumikenkäilyn tekniikkaan sekä sopiviin oheisharjoituksiin. Tähän aktiviteettiin on mukava yhdistää nokipannukahvit. Kesto 1-2 h.

PALLOTTELUT

Pallottelut sisältävät perinteisiä ja ei niin perinteisiä pallolajeja. Täältä löydät Keila-Kunkkukisan ja Ihan pallona aktiviteetit, toteutamme myös yritysten turnajaisia valitsemistanne lajeista. Mikäs sen hienompaa, kuin oikeat raitapaidat tuomaroimassa ja pokaalit kourassa kotia kohti!

KEILA-KUNKKU

Ohjattu keilailu sisältää opastuksen lajin tekniikkaan ja pelit. Pelixir keilahalli sijaitsee Zemppi Areenan yhteydessä. Maineen ja kunnian lisäksi Keila-Kuninkaalle on luvassa palkinto. Keilaus on oiva liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Kesto 1-2 h valintanne mukaan.

IHAN PALLONA

Eikö sinusta tullut Teemu Selännettä tai Jari Litmasta? Ei hätää, nyt sinulla on mahdollisuus loistaa! Ihan pallona -aktiviteetti tarjoaa mahdollisuuden pelata kaikkia perinteisiä palloilulajeja – ei niin perinteisin säännöin. Hauska yhdessä tekeminen ja hulvattomat säännöt takaavat kaikille mahdollisuuden olla joukkueensa suvereeni sankari. Palloilut sopivat kaikille ja ohjaajamme ottavat toiveenne huomioon suunnittelussa. Kesto 1-2 h valintanne mukaan.

LAJI-TURNAJAISET

Onko työyhteisösi jonkin lajin todellinen taitaja tai löytyykö yhteisöstä kisamieltä? Toteutamme turnajaisia esimerkiksi salibandystä, koripallosta, futsalista tai vaikkapa yhdistellen kaikkia edellä mainittuja. Voittajille palkinnot ja tietenkin mainetta ja kunniaa. Aktiviteetin kesto 1-2h.

JALKAPALLO

FUTSAL

LENTOPALLO

KORIPALLO

PESÄPALLO

SULKAPALLO

SALIBANDY

POLTTOPALLO

KEILAUS (+HOHTOKEILAUS)

HURJASTELUT

Hurjastelujen alta löydät vauhdikkaampia aktiviteetteja, jotka sopivat myös porukkanne hurjapäille. Haluatko kiipeillä seinillä tai kokeilla hurjaa Zemppi Armya? Täältä löytyvät myös Zemppi-Survivor kisat, tule ratkomaan kuka on yhteisösi Selviytyjä!

SEINÄKIIPEILY

Zemppi-talosta löytyy 10 metriä korkea ulkokiipeilyseinä. Seinäkiipeily sopii aloittelijoista aina kokeneimmille hurjapäille. Tule haastamaan itsesi tai työyhteisösi uusiin elämyksiin! Jos seinäkiipeily on tuttu juttu, ohjaajamme keksivät aina jotain extraa. Oletko kokeillut seinäkiipeilyä sokkona? Aktiviteetin kesto 1-2 h.

 

ZEMPPI-SURVIVOR

Digiaikana selviytymistaidot hukassa? Tule harjoittelemaan erätaitojen perusteita Kempeleen mahtaviin maastoihin! Näistä tehtävistä et selviä yksin. Tiedätkö, kuinka hyvä tiimisi onkaan ongelmien edessä? Survivor -kisaan kuuluu kunnon nokipannukahvit sekä pientä purtavaa. Loistava aktiviteetti, kun haluatte kokea yhdessä jotain uutta. Yhteiset kokemukset tunnetusti lujittavat työyhteisöä! Toteutetaan ympäri vuoden. Aktiviteetin kesto 2 h.

KEMPELE-SURVIVOR

Mitä tiedät Kempeleestä? Aktiviteetti pitää sisällään kaupunkisuunnistusta. Näiden tehtävien vastauksia et löydä Googlesta! Kisaillaan pienryhmissä Kempele-Survivor tittelistä. Aktiviteetti sopii kaikille ja on toteutettavissa Kempeleessä tai Oulussa, jolloin voittajan titteli on Oulu-Survivor. Aktiviteetin kesto 2 h.

ZEMPPI ARMY

Zemppi Armyssa haastat kehosi ja mielesi! Rokki soi ja tunnelma on taattu! Aktiviteetin sisältämät liikkeet ovat yhdistelmäliikkeitä, jotka harjoittavat samaan aikaan useita eri lihasalueita, pitäen sykkeen ylhäällä lähes koko tunnin ajan. Armyssa liikkeitä tehdään sekä kehon omalla painolla että välineillä. Zemppi Army kehittää voimaa, koordinaatiota, hapenottokykyä, tasapainoa ja ketteryyttä. Tunti sopii liikunnallisille työyhteisöille, jotka haluavat haastaa itsensä ja kokea voittaja fiiliksen! Aktiviteetin kesto 1h.

KUNNON KUROTTELUT

Monipuolisia testauspalveluita yhteisösi tarpeisiin. Palveluistamme löydät energiatestauksen lisäksi kestävyyskunnon testauksen, lihaskuntotestauksen sekä inbody- eli kehonkoostumusmittaukset ryhmille. Räätälöimme teille tavoitteidenne mukaiset testauspalvelut.  Haluatko hikoilla tosissasi vai tehdä kuntotestit pilke silmäkulmassa? Kunnonkurottelut antaa arvokasta tietoa työyhteisösi jaksamisen tueksi, hyvin suunniteltu testaus motivoi ja auttaa osallistujia huolehtimaan kunnostaan entistä paremmin.

ENERGIATESTAUS

Monipuolinen testauspaketti, josta saat hauskan energiaindeksin. Paljonko sinulla on virtaa käytettäväksi päivän aikana, riittääkö virtaa myös vapaalle? Testauksen tuloksista saatavilla kattava organisaatioraportti, joka mahdollistaa esimerkiksi työyhteisön kunnon kehittymisen seurannan. Testaus huomioi unen, ravitsemuksen sekä kuormitustasot. Energiatesti sisältää lihaskunnon testauksen, kestävyyskunnon testauksen lepotestillä, liikkuvuuden sekä tasapainon. Tule testaamaan, oletko gepardi vai kilpikonna! Sopii kaikille, mahdollista toteuttaa myös yrityksen tiloissa. Kesto 1-2h.

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Bioimpedanssiin perustuva kattava kehonkoostumuksen analysointi. Mittaus sisältää tulosten analysoinnin sekä tulospalautteen. Asiantuntijamme antavat vinkkejä, miten parannat tuloksiasi jatkossa. Sopii kaikille. Testaus ei sisällä fyysistä aktiivisuutta. Mahdollisuus toteuttaa myös yrityksen tiloissa. Kesto 1-2h.

KESTÄVYYSKUNNON TESTAUS

Kestävyyskuntoa voimme testata polkupyöräergometritestillä tai UKK- kävelytestillä. Kun toivotte aktiviteettivaihtoehdoksi testausta, valitsemme yrityksellenne parhaiten soveltuvan testausmenetelmän. Molemmat testausmenetelmät mittaavat maksimaalista hapenottokykyä ja antavat hyvän katsauksen kestävyyskunnon tilanteesta. Testaukset sisältävät tulosten analysoinnin sekä tulospalautteet. Asiantuntijamme antavat vinkkejä, miten parannat tuloksiasi tulevaisuudessa. Parhaan tiedon kunnostasi saat yhdistämällä kestävyyskunnon testauksen lihaskunnon testauspakettiimme. Testauspakettimme sisältävät terveyskartoituksen, tulosten analysoinnin ja palautteen sekä ohjeet jatkoharjoitteluun.

LIHASKUNTOTESTAUS

Lihaskunnon testauspakettimme on toteutettavissa työikäisille, senioreille ja urheilijoille. Tavoitteenne huomioiden toteutamme ryhmällesi soveltuvat ja parhaat mahdolliset testit. Testauspakettimme sisältävät terveyskartoituksen, tulosten analysoinnin ja palautteen sekä ohjeet jatkoharjoitteluun.

PAATOSTELUT

Asiantuntijaluennot ovat kaikkea muuta kuin paatostelua. Meille yhteisösi hyvinvointi on tärkeää ja tarjoamme asiantuntijuuttamme käyttöönne luentoina. Monipuolisesta tarjonnastamme voit valita ajankohtaisen aiheen. Huomioittehan, että luentomme sisällöt ovat avattuina avainsanoin. Jokainen luento räätälöidään vastaamaan teidän tarpeitanne.

Paatostella voimme mm. hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, työn ilosta ja imusta, työmotivaatiosta, työergonomiasta sekä liikunnan aloittamisesta ja harjoittelusta. Luennoimme myös muista aiheista, kysy rohkeasti eri sisältöjä. Luentojen kesto 1-1,5 h.

HYVINVOINNIN AAKKOSET

Luennolla syvennytään pohtimaan hyvinvoinnin osa-alueita ja sitä, mistä oma hyvinvointimme koostuu. Mistä löydämme voimavarat arkeemme ja mitkä ovat henkilökohtaiset hyvinvoinnin arvot?

VIRTAA VAPAALLE

Herättelyä vapaa-ajan merkityksestä työstä palautumisen edistämisessä. Keinoja ja ajanhallinnan ajatuksia, joilla vapaa-ajasta saa enemmän irti.

OMAN HARJOITTELUN OPTIMOINTI

Liikunnan harjoittelun optimointiluento sisältää harjoittelun suunnittelun jaksotuksen sekä tavoitteenasettelun saloja.

RAVITSEMUKSEN PERUSTEET

Luennolla perehdytään hyvän ravitsemuksen perusteisiin sekä ruoan merkitykseen ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

TYÖERGONOMIA

Syvennymme työergonomiaan sekä nostotekniikoihin.

TYÖN ILOA JA IMUA

Puuttuuko flow? Työn iloa ja imua luennolla pohditaan ratkaisuja työn ilon ja imun löytymiseksi ja sen yläpitämiseksi.

VUOROVAIKUTUKSEN AAKKOSET TYÖYHTEISÖSSÄ

Työyhteisön vuorovaikutus ja tiimityöskentelytaidot ovat erittäin tärkeässä roolissa työyhteisössä viihtymisen sekä työn tehokkuuden kannalta. Jokainen tiimin ja yhteisön jäsen on tärkeä ja arvokas! Jokaisella on oma tärkeä roolinsa työyhteisössä.