JYZÄRIFEST 2020


Julkaistu 12.2.2020

JYZÄRIFEST 2020

Ensimmäinen JYZÄRIFEST järjestetään 13.11.2020!
Luvassa on takuuvarmaa menoa&meininkiä!

Festit järjestetään ensimmäistä kertaa Zemppi Areenalla Kempeleessä 13.11.2020. Vuoden 2020 esiintyjinä ovat Basic Element Official (SWE), Movetron, Waldo’s People ja Dj ICE K. Festeille odotetaan n.1500 kävijää, joten tule viihtymään jo alkuillasta!

Bad Boys Tuning pitää huolen, että myös pihalla on bileet käynnissä paljun ja saunan merkeissä! Nimittäin jo legendaariseksi muodostunut BB Tuningin Lättänä sauna-auto on aidatulla alueella Zemppi Areenan edessä, joten rohkeimmat pääsevät nauttimaan lättänän löylyistä ja paljusta. Luvassa siis takuuvarmat bileet!

JYZÄRIFEST tullaan järjestämään Zemppi Areenalla vuosittain ja jo ensi keväälle 2021 on suunnitteilla seuraava kaksipäiväinen Jyzärifest. Nyt kannattaa ottaa seurantaan Jyzärifestin some, Bad Boys tuningin some ja JS-Automoton some, sillä luvassa on ennennäkemätön superarvonta!

Bad Boys Tuning nimittäin tuunaa vuoden 1991 Volkswagen Corradon viimeisen päälle. Tuunattu Corrado arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 10.11.2020. Auton avaimet luovutetaan onnelliselle voittajalle Jyzärifestien lavalla heti alkuillasta! Auton rakennusta voit seurata Jyzärifest-tapahtuman, Bad Boys Tuningin, LOW & LOUDIN ja JS-Automoton somessa. VW Corrado-arvonta täräytetään tulille jo ensi viikolla, joten kutsu äkkiä kaikki kaverisi seuraamaan tapahtumaa!

Osallistu VW Corradon arvontaan tästä.

Tehdään näistä loistavat bileet!

OHJELMA K-18:
Klo 18:00 Ovet auki ja Dj ICE K lyö bileet käyntiin!
Klo 19:00 VW Corrado luovutetaan arvonnan voittajalle
Klo 20:00 Waldo’s People
Klo 22:00 Movetron
Klo 00:30 Basic Element Official

Bileiden DJ: Dj ICE K

HOX! Happy Hour klo 18:00-19:00

LIPUNMYYNTI:
ENNAKKOLIPPU 34,90€
OVILIPPU 50€
VIP-LIPPU 99€ 
*VIP-lippuja rajoitettu määrä.

Vip-lippu sisältää: parhaat paikat lavan edestä, oman pöytäpaikan, oman baaritiskin ja henkilökunnan, kaksi dinkkilippua ja omat wc-tilat

Kysy lisää VIP-lipuista Niko Harjulta, niko@zemppiareena.fi tai soita 045 7750 6120 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Liput tapahtumaan, JYZÄRIFEST 2020

LIPUT TAPAHTUMAAN VOIT OSTAA:
Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen myyntipisteistä, Zemppi Areenan nettisivuilta sekä Zemppi Areenan kioskista.

Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen myyntipisteistä, Zemppi Areenan nettisivuilta sekä Zemppi Areenan kioskista.

Zemppi Areenan kioskiin voit maksaa Smartumeilla, E-Passilla, Edenredillä tai vastaavalla.

Oulun alueen myyntipisteet:
Prisma Limingantulli
Prisma Linnanmaa Oulu
Prisma Raksila
Prisma Zeppelin

JYZÄRIFEST PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT:

Bad Boys Tuning
JS-AUTOMOTO
Huippufiksi
Low And Loud OY
Erotiikan aika
Olvi Oyj
WheelTrade

JYZÄRIFEST YHTEISTYÖSSÄ:
Sihti Oy
Ticketmaster Suomi
Eventworks Oy

Saaga Travel pitää huolen, että Jyzäribussi kulkee Oulun keskustan ja Zemppi Areenan välillä!